Op zoek naar een Franse film uit het verleden, of juist naar een recente hitfilm? Waar kun je terecht voor het kopen van Franse films? Hier lees je het.

Bol.com
Bij Bol.com vind je een groot aanbod aan filmhuisfilms, waaronder honderden Franse films met Nederlandse ondertiteling. Bol.com heeft praktisch het volledige aanbod aan Franse films die officieel in Nederland op dvd verkrijgbaar zijn.

Amazon.fr
Amazon.fr is de grootste online winkel voor Franse films op dvd. Je vindt hier duizenden films uit de Franse cinema. Ook vanuit Nederland bestel je eenvoudig op deze site, al zul je er wel wat Frans voor moeten kunnen en een creditcard in bezit moeten hebben. Eventueel kun je ook nog op Amazon.com kijken, daar hebben ze ook een behoorlijk aanbod met Franse films. Let op: de meeste van de films op dvd of bluray bij Amazon hebben geen Nederlandse ondertitels.

Free Record Shop
Net als bij Bol vind je bij Free Record Shop de meeste dvd’s van Franse films die in Nederland uitgebracht zijn terug. Soms kan het geen kwaad even prijzen te vergelijken tussen Bol en Free Record Shop, want die liggen nog wel eens enkele euro’s uit elkaar.

Tips voor andere winkels waar je veel Franse films kunt kopen? Laat het even weten!