# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

11.6 vertelt het waargebeurde verhaal van Toni Musolin, een Franse geldtransporteur die na tien jaar trouwe dienst een zogeheten ‘greep in de kas’ deed. De film schetst een portret van een introverte, zwijgzame man die elke dag op de fiets naar zijn werk gaat, bergwandelingen maakt en graag vrouwen imponeert. Als hij op zekere dag plotsklaps een knalrode Ferrari Testarossa koopt, hebben zijn collega’s toch wel bewondering voor de stunt van hun anders zo stoïcijnse collega, Het respect wordt echter nog groter als hij op koele, berekenende wijze 11.6 miljoen buit maakt en naar Monaco vlucht. Wie is deze man en wat zijn zijn motieven geweest? Sober gefilmde, zwijgzame thriller met onderkoelde hoofdrol voor François Cluzet, die internationale bekendheid verwierf als de invalide aristocraat in Intouchables.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “11.6”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.