# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In 36 Fillette volgen we Lili, een intelligente en tegendraadse puber. Haar vakantie brengt ze door met haar ouders op een camping in de omgeving van Biarritz. Om aan de voor haar onverdraaglijke familiesfeer te ontsnappen, gaat ze veel uit. Zo ontmoet ze een man: de playboy Maurice, die achteloos zijn BMW door de badplaats stuurt. Waarschijnlijk is hij degene die haar versiert, maar zij wordt verliefd op hem, ofschoon ze hem er ook van verdenkt alleen maar met haar naar bed te willen. Dit wil ze wel, maar ze kan het niet. Haar houding tot Maurice wordt uiterst gecompliceerd. Ze achtervolgt hem, maakt hem verwijten, gaat naar hem toe om vervolgens weer te verdwijnen, wordt kwaad en geeft zich uiteindelijk toch aan hem over… Het verhaal van Lili is een verhaal van alle meisjes. Haar maagdelijkheid drukt op haar; ze ervaart het als een handicap waarvan ze zich zou willen bevrijden. Tegelijkertijd aarzelt ze, deinst ze terug voor de stap naar volwassenheid. Ze is vol ongeduld, maar het overgangsritueel brengt haar ook in verwarring.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “36 Fillette”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.