# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Beeldend kunstenares en fotografe Delphine Kreuter maakte voorheen korte films en maakt met 57000 KM entre nous haar speelfilmdebuut. De film gaat over een puberend Frans meisje in een prettig gestoord gezin, dat via de cyberwereld naar zichzelf en ware gevoelens zoekt.
Nat woont samen met haar moeder, moeders nieuwe man en twee zusjes, maar we zien ze nauwelijks op harmonieuze wijze bij elkaar. Liever chat Nat vanuit haar rommelige zolderkamer met een onbekende man die voor zijn webcam in regelrecht regressief gedrag vervalt, en met een zieke jonge vriend die noodgedwongen in een ziekenhuis in quarantaine leeft. De webcam is ook de levensader tussen de zieke zoon en zijn stijve moeder, en tussen Nat en haar vader, bij wie ze liever zou wonen. Haar stiefvader doet niets anders dan homemovies maken van zijn vrouw en de rest van het gezin, die hij op zijn site zet.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “57000 km entre nous”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.