57000 km entre nous

Geregisseerd door Delphine Kreuter

Beeldend kunstenares en fotografe Delphine Kreuter maakte voorheen korte films en maakt met 57000 KM entre nous haar speelfilmdebuut. De film gaat over een puberend Frans meisje in een prettig gestoord gezin, dat via de cyberwereld naar zichzelf en ware gevoelens zoekt.
Nat woont samen met haar moeder, moeders nieuwe man en twee zusjes, maar we zien ze nauwelijks op harmonieuze wijze bij elkaar. Liever chat Nat vanuit haar rommelige zolderkamer met een onbekende man die voor zijn webcam in regelrecht regressief gedrag vervalt, en met een zieke jonge vriend die noodgedwongen in een ziekenhuis in quarantaine leeft. De webcam is ook de levensader tussen de zieke zoon en zijn stijve moeder, en tussen Nat en haar vader, bij wie ze liever zou wonen. Haar stiefvader doet niets anders dan homemovies maken van zijn vrouw en de rest van het gezin, die hij op zijn site zet.

Een film uit 2008, met Chloé Mons, Darla Dienstag, Emmanuel Finkiel, Eve Bitoun, Florence Thomassin, Hadrien Bouvier, Julie Land, Marie Burgun, Mathieu Amalric, Mohamed Rouabhi, Pascal Bongard, Stéphanie Michelini, Véra Briole, Victor Fiévé

Categorie:

Jouw stem voor deze film:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren6 sterren7 sterren8 sterren9 sterren10 sterren
(Nog geen stemmen)
Loading...

Koop deze film »

Wat vond jij van deze film?

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf als eerste een reactie op “57000 km entre nous”