# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Hattu creëerde op basis van de verhalen van verschillende vrouwen wier man in de gevangenis zit, het even basale als vervreemdende relaas van een zinderende driehoeksverhouding. Maïté is een jonge vrouw wier man Vincent zeven jaar moet zitten. Zij bezoekt hem, doet zijn was en gaat weer eenzaam naar huis. Op een dag wordt ze benaderd door Jean. Hij maakt avances en de van haar liefdesleven beroofde Maïté gaat er uiteindelijk op in. Heen en weer geslingerd tussen eenzaamheid en warmte, schuldgevoel en verlangen, zit zij in feite evenzeer gevangen als Vincent. Door met Jean in zee te gaan, verliest én wint ze. Als blijkt dat Jean een van de gevangenisbewaarders van haar man is, worden de verhoudingen nog gecompliceerder, want Vincent en Jean hebben zo hun eigen verstandhouding.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “7 ans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.