# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De 12-jarige dikke Anaïs is jaloers op haar 15-jarige slanke, knappe zus Elena. Wanneer de twee meisjes met hun ouders met vakantie zijn aan zee, droomt Elena van de grote liefde. En zo moet Anaïs lijdzaam toezien hoe Elena tussen de lakens duikt met een knappe Italiaanse student Fernando. Ze observeert haar zus nauwlettend tijdens haar eerste liefdesnacht waarin schaamte en lust om voorrang strijden. Devolgende dag krijgt Elena van Fernando een duur sieraad dat hij van zijn moeder heeft gestolen.Wanneer de affaire aan het licht komt besluit de ontstelde moeder van de zusjes om de vakantie onmiddellijk af te breken. De familie reist terug naar huis.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “À ma soeur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.