# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Belangrijk in het leven van Laure Guignebont is Jean, haar man en Marine, hun dochter. Maar ook ‘Les Marmottes’, haar winkel in Grenoble, de boeken van Stephen King en chocolade…Belangrijk in het leven van Jean Guignebont is Laure, zijn vrouw en Marina, hun dochter. Maar ook voetbal, voetbal en nog eens voetbal…Het leven van dit gezin staat op z’n kop op de dag dat er een rode sporttas wordt gevonden vol met bankbiljetten…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Affaire de famille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.