# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De rijke grondeigenaar, Charles de Chaligny, is gestorven. Zijn weduwe, die half gek is, gaat zich vestigen in een vervallen kasteeltje ergens in de provincie, samen met haar dochter Alix en haar schoonzoon Carlo, een alcoholverslaafde. Haar jongste zoon is schilder en werkt in Parijs. Hij heeft de ambitie om portretten te schilderen, maar zit in geldnood. Hij besluit zijn jonge vrouw Agnès naar zijn moeder te sturen om haar wat geld te vragen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Agnès de rien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.