# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Aimer, boire et chanter is de laastste film van meester-regisseur Alain Resnais die op 91-jarige leeftijd overleed. In de jaren 50 maakte hij naast François Truffaut en Jean-Luc Godard onderdeel uit van de Nouvelle Vague. Voor zijn films gebruikte hij scenario’s van Jean Cayrol, Marguerite Dureas en Alain Robbe-Grillet. In 1959 kreeg hij grote bekendheid door zijn speelfilm ‘Hiroshima mon amour’.

Drie stelletjes horen dat hun gezamenlijke vriend George Riley ongeneeslijk ziek is. Hij heeft nog maar een paar maanden te leven. Kathryn en Colin, Tamara en Jack, en Monica en Simeon willen George zoveel mogelijk helpen. Ze nodigen hem uit voor hun amateur toneelgezelschap. De repetities brengen het verleden van de vriendengroep naar boven. Als George besluit om een laatste vakantie naar Tenerife te boeken, willen alledrie de vrouwen met hem mee. Dit tot grote verbazing van hun partners.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Aimer, boire et chanter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.