# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Allez France !

Geregisseerd door Robert Dhéry

Een film uit 1964, met Catherine Sola, Colette Brosset, Diana Dors, Jean Carmet, Robert Dhéry

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Een rugby-supporter gaat aan de vooravond van zijn huwelijk stiekem naar de interland Engeland-Frankrijk en er worden hem een paar tanden uit de mond geslagen.
Nieuwe stifttanden dwingen hem de mond dicht te houden en zo verdwaalt hij in Londen…

1 recensie voor Allez France !

  1. Frank Michels

    Een MEER dan alleen maar een leuke film. Zo origineel en apart qua scenario en uitwerking onder de bezielende leiding van de grote Rorbert Dhery. In de jaren zeventig slechts een maal de tv geweest en verder dood gezwegen. De Franse humor zit overal in bijna alle scenes verwerkt en Dhery zelf als acteur en regisseur is weer briljant aanwezig. Het verhaal moet je zelf maar gaan zien. Vlotte actie en prachtig in elkaar gesneden scenes(montage).Schandalig om deze film nooit eerder uit te brengen. Dan moet je toch wel geen verstand van film hebben lijkt mij. Dat zelfde geld ook voor zijn eerste film “BRAWQUIGNOL die nog orgineler is. Dhery werkte o.a. met louis de Funes in een leuke rol samen op het witte doek. Hoop dat jullie die ook eens gaan uitbrengen. Er moeten honderden belangstellende cinefielen bestaan die snakknen naar deze films !/ Frank Michels.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.