# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Prudence en Bélisaire Beresford hebben besloten een welverdiende pauze in te lassen. Maar plots daagt er een uitzonderlijk rijke Russische erfgename op, en kan Prudence de lokroep van het gevaar niet langer weerstaan… Er rest Bélisaire weinig anders dan zijn turbulente echtgenote te volgen. De zoektocht leidt hen naar de sporen van een mysterieuze dokter die het geheim van de eeuwige jeugd bezit…

De derde episode in de avonturen van Agatha Christie’s beroemde Beresford duo werd gerealiseerd door Pascal Thomas, en vertolkt door Catherine Frot and André Dussollier. Een geslaagde mix van alle ingrediënten van een komische whodunnit; vaak bijtend, af en toe beangstigend, en immer hilarisch!

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Associés contre le crime”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven