# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In 1865 komt de zwerver Timothee aan in een dorp in Zuid-Frankrijk. Hij doet alsof hij doofstom is. In het dorp wordt hij overweldigd door de schoonheid van een jonge vrouw, Josephine, en hij vraagt aan haar vader, Dr Hughes, of hij een tijdje bij hen mag verblijven. Bij het avondeten vertoont hij een aantal vreemde trucs die vreemde reacties oproepen bij Josephine. De volgende dag komt hij terug wanneer zij alleen is en brengt haar in een staat van hypnotische lethargie vooraleer haar te misbruiken. Josephine is overweldigd door z’n krachtige hypnotische gaven en volgt hem, ook al walgt ze van hem en is ze bang van hem. Hij neemt haar diep de bossen in en misbruikt haar keer op keer tot hij gearresteerd en berecht wordt. Maar hoe komt het dat Josephine erin toestemde hem te volgen?

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Au fond des bois”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.