# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Augustin denkt dat hij de volgende Kung-fu koning wordt. Maar om Kung-fu onder de knie te krijgen moet hij vanuit Parijs naar het verre China reizen, een moeilijke tocht, vooral per fiets. Daarom besluit Augustin met zijn zoektocht te beginnen in het Chinatown van Parijs. Daar leert de jongeman Chinees eten, Chinees praten, Chinees denken. Hij ontdekt er ook onverwachte vriendschappen, maar hij ontdekt er vooral zichzelf…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Augustin, roi du Kung-fu”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.