# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Als er in het Parijse metrostation Gare d’Austerlitz een bom explodeert en meer dan twintig mensen de dood vinden, wordt de jacht op de daders – waarschijnlijk islamitische fundamentalisten – onmiddellijk geopend. Het is verkiezingstijd en de zittende regering moet actiebereidheid tonen aan het volk. Wanneer een jonge hacker iets verrassends ontdekt op CCTV-beelden van de aanslag, blijkt dat de waarheid iets gecompliceerder is dan vermoed. Al hoppend van bewakingsbeelden naar politiecamera’s, naar webcam volgt hij de jonge portier Sam en zijn vriendin – en politieagente – Nora, die samen met een schimmige ambassademedewerker verwikkeld lijken te zijn in een internationaal complot. Ingenieuze en spannende thriller over de macht van het derde oog, vrijwel geheel gefilmd met CCTV camera’s die zo ongeveer heel Parijs bestrijken.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Aux yeux de tous”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.