# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Aznavour, le regard de Charles

Geregisseerd door Charles Aznavour

Een film uit 2019, met Édith Piaf, Maurice Biraud, Romain Duris

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

In 1948 krijgt chansonnier Charles Aznavour een 16mm-filmcamera van zijn mentor, de al even legendarische Édith Piaf. Hij filmt altijd en overal: vluchtige momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn reizen, vrienden, geliefden. Tot 1982 schiet hij uren en uren aan persoonlijk materiaal.

Een paar maanden voor zijn dood bekijkt Aznavour met regisseur Marc di Domenico alle opnames met als doel er een film van te maken. Nadat Aznavour in 2018 is overleden, monteert Di Domenico de beelden tot één geheel. De documentaire geeft niet alleen een beeld van Aznavour zelf, maar ook van de wereld zoals hij die zag. Het gefilmde dagboek van een legende.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Aznavour, le regard de Charles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.