# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Vincent Vivant, een jonge recidivist, wordt onder dreiging verplicht om door Frankrijk een geheimzinnige koffer te vervoeren. De route zal hem naargelang zijn etappes gegeven worden. Maar hij heeft de tijd gehad om zijn vriendin Martha van zijn afwezigheid te verwittigen. Achterdochtig contacteert zij meteen de inspecteur Fabien Mathieu, die vroeger Vincent heeft gearresteerd maar toch sympathie voor het paar heeft getoond. Blijkbaar zijn er meerdere personen die het koffertje in handen willen krijgen. Vincent wordt achtervolgd door zijn opdrachtgever, door bandieten en door de politie. Via een radiografisch onderzoek ontdekt hij dat de inhoud van het koffertje geblokkeerd wordt door een explosief systeem.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Ballade pour un voyou”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.