# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Geheim Agent OSS 117, Colonel Hubert Bonisseur de La Bath wordt naar Thailand gezonden als gevolg van de moord op OSS agent Christopher Lemmon. Lemmon had immers ontdekt dat een medicijn, dat gemaakt werd in de Hogby Laboratories in Bangkok, besmet werd door dodelijke bacteriën. Hierdoor raakt de bevolking geïnfecteerd. Na verscheidene moordpogingen kan OSS 117 binnendringen in de geheime schuilplaats van Dr. Sinn, de verspreider van de plaag.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Banco à Bangkok pour OSS 117”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.