# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Als gevolg van een ongeluk belandt de zestiger Pierre in het ziekenhuis, met zijn been in het gips. De misantroop in hem zou het liefste zijn ziekbed in stilte en afzondering doorbrengen, maar zijn ziekenhuiskamer vult zich al snel met allerlei mensen. Machteloos moet hij meedoen aan de dagelijkse dans van dokters, verpleegsters en ziekenhuispersoneel, en vervolgens nog zijn familie en vrienden. Tegen alle verwachting in blijkt het ziekenhuisverblijf een goede werking te hebben.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Bon rétablissement”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.