# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De bruit et de fureur begint wanneer de dertienjarige Bruno in een arme buitenwijk van Parijs gaat wonen. Hij wordt door zijn moeder aan zijn lot overgelaten; zijn enige gezelschap in de goedkope huurflat is een kanarie. Op school besteedt een jonge onderwijzer wat tijd en aandacht aan hem. Bruno is introvert, anders dan zijn agressieve medeleerlingen, en valt daarom buiten de groep. Toch raakt hij bevriend met de opstandige delinquent Jean-Roger, die in dezelfde flat woont. Bruno ontdekt het milieu van deze ruwe en provocerende jongen, met een autoritaire vader en vrienden die zich verliezen in zinloos geweld. Bruno wordt een passieve toeschouwer van een ontketening van bloed en vuur.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “De bruit et de fureur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.