# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een jonge, beeldschone jonge vrouw benadert een journalist in een bar in Parijs. Haar kleding is gescheurd en ze komt versufd over. Ze vertelt hem dat haar iets is toegediend en vraagt om een plek om uit te kunnen rusten. De journalist is haar ter wille en neemt haar mee naar zijn huis. De volgende dag is ze volledig hersteld en samen wandelen ze nog wat door Parijs. Dan krijgt de vrouw het gevoel dat ze achtervolgd wordt, en verdwijnt pardoes weer…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Bye Bye, Barbara”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.