# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Bruno ontsnapt na 15 jaar uit de gevangenis en keert terug naar Grenoble, waar hij de wapenspecialist was van de gewapende afdeling van de proletarische revolutie. Bruno is in al die jaren niet veranderd, maar de wereld wel. Zijn vroegere kameraden hebben de strijd opgegeven. Zelfs Jeanne, leerkracht in een lyceum, is nu getrouwd, heeft een zoontje en kan niets meer doen voor hem. Ze wordt sinds zijn ontsnapping dag en nacht bewaakt door de politie. In heel Grenoble staat de politie paraat. Bruno wil wraak nemen op Jacquillat, een belangrijke industrieel. Hij is er namelijk van overtuigd dat Jacquillat hen destijds verklikt heeft bij de politie. Op een avond kruist hij Agnès, die hopeloos op zoek is naar drugs. Agnès is getrouwd met Pascal, een ontgoochelde politieman die voor haar dagelijkse dosis morfine zorgt. Agnès wordt de tijdelijke bondgenoot van Bruno….

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Cavale”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.