# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Ce qui nous lie (Retour en Bourgondie)

Geregisseerd door CĂ©dric Klapisch

Een film uit 2015, met Ana Girardot, François Civil, Pio Marmaï

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Jean verliet tien jaar geleden zijn familie en geboortestreek Bourgondie om de wereld te ontdekken. Wanneer hij verneemt dat zijn vader op sterven ligt, keert hij terug en wordt hij verenigd met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie. Net voor het moment van de wijnoogst overlijdt hun vader. Een jaar lang, op het ritme van de veranderende Seizoenen, groeien de drie jongvolwassenen naar elkaar toe en versterkt hun band. Net als de wijnen die ze verbouwen, ontwikkelen ze zich en worden ze zelf rijper.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Ce qui nous lie (Retour en Bourgondie)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.