# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Tijdens een overval schiet Paul Genest iemand dood en wordt Daniel Boisset neergeschoten en gearresteerd. Hij kan echter ontsnappen uit de gevangenis en duikt onder in de Provence. Daar raakt hij bevriend met Thomas en Maria. Wanneer Maria de identiteit van Daniel achterhaalt, wil ze dat hij een kluis openmaakt, zodat ze er met geld vandoor kan gaan. Wanneer Thomas achter haar plannen komt, doodt Maria hem. Dan daagt Paul weer op.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Chair de poule”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.