# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De jonge prostituee Malika wordt door haar pooiers achterna gezeten en op brute wijze verkracht. Hélène krijgt de volgende dag last van haar geweten en gaat op zoek naar Malika. Ze vindt haar uiteindelijk in het ziekenhuis. Hélène besluit om voor Malika te zorgen, ten koste van haar eigen man en kind. De pooiers van Malika laten haar echter niet met rust en zodoende bevindt Hélène zich in een moeilijke situatie: ze probeert Malika te verzorgen en tegelijkertijd uit handen van haar aanranders te houden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Chaos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.