# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Judith (Nathalie Baye) is een knappe en succesvolle vijftiger. Ze runt haar televerkoopbedrijf in haar ééntje. Na haar scheiding is haar zus de enige die haar geheimen kent: Judith laat zich regelmatig verwennen door jonge mannen, die ze zorgvuldig uitkiest op escortsites.

Zo leert ze Patrick (Eric Caravaca) kennen, die in werkelijkheid Marco heet. Hij verkoopt zijn lichaam om de hypotheeklening van het kapsalon van zijn vrouw, Fanny, te kunnen betalen. Fanny denkt echter dat haar man in de bouwsector werkt.

Wanneer ze de waarheid ontdekt houdt Marco ermee op. Beetje bij beetje raakt het geld op en Fanny stuurt erop aan dat Marco zijn bezigheden weer opneemt en drijft hem zo terug in de armen van Judith…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Cliente”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven