# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De sympathieke vijftiger Michel (Bruno Podalydès, tevens regisseur van de film) belandt in de gevreesde midlifecrisis. Hij is bezeten van vliegen, maar omdat dat onhaalbaar is stort hij zich op kayakken, want een kayak lijkt tenslotte op de romp van een vliegtuig, volgens hem. Het bouwpakket van de kayak zit snel in elkaar en op de eerste dag legt hij al aan bij de herberg van de excentrieke Laëtitia (Agnès Jaoui). Een idyllische plek aan de rivier, met bijzondere en kleurrijke cliëntèle. Heerlijke zomerkomedie met Franse sterrencast waarin ook Pierre Arditi en Denis Podalydès acte de présence geven.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Comme un avion”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.