# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Comment épouser un premier ministre

Geregisseerd door Michel Boisrond

Een film uit 1964, met Claude Gensac, Jean-Claude Brialy, Pascale Petit

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Philippe Lambert is een jonge en verleidelijke medewerker van het kabinet van de premier. Hij heeft meerdere vrouwen weten te veroveren. Een van hen, de vrouw van een invloedrijke man, heeft hem een passionele brief gestuurd, die hij verliest in het theater. Een jonge vrouw die bij het theater werkt vindt de brief, en neemt contact met hem op. Ze vraagt hem om een dienst, in ruil voor het terugbrengen van de brief. Maar dan komt de liefde om de hoek kijken.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Comment épouser un premier ministre”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.