# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Aan het eind van de zomer een herfstverhaal. Filmnestor Rohmer sluit zijn derde grote filmcyclus, contes des quattre saisons, af met een verhaal waarin nu eens niet de liefdesperikelen van zoekende jongeren centraal staan. Béatrice Romand en Marie Rivière spelen opnieuw de karakters die ze dertien jaar geleden in Le rayon vert gestalte gaven. Ouder geworden, een aantal relaties verder. Niet dat er verder veel veranderd is: Rohmer ontroert als vanouds met een warm menselijke en zeer levensecht dubbelportret.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Conte d’automne”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.