# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het is zomer. Marc neemt zijn vrouw Beatrix en hun twee kinderen mee voor een vakantie in het huis – dat hij van zijn tante heeft geĂ«rfd – aan de Middellandse Zee. De mistral waait, de zee is koud, maar de hitte van de zomer doet verlangens ontwaken. Laura, de 19-jarige dochter, wacht vol ongeduld op haar vriendje, die haar zal meenemen op zijn motor. De 17-jarige zoon Charly wacht op de komst van Martin, zijn beste vriend. Beatrix en vooral Marc maken zich zorgen over de latente spanning die er tussen de twee jongens heerst; Marc vreest dat zijn zoon homo is en vindt dat maar niks. Ondertussen arriveert ook de minnaar van Beatrix, die haar op onverwachte momenten verrast. Martin ontdekt een ontmoetingsplek voor homoseksuelen dat leidt tot de nodige misverstanden en een verwarde Charly. De vakantie blijkt net zo onberekenbaar als het douchewater…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Crustaces et Coquillages”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.