# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Na de publicatie van een studie over de mogelijke verdwijning van een deel van de mensheid vanaf 2100, wou het regisseursduo Cyril Dion – MĂ©lanie Laurent begrijpen wat zo’n catastrofe kan veroorzaken en hoe ze vermeden kan worden. Samen met een vierkoppig team vertrokken ze op onderzoek naar 10 verschillende landen.

Tijdens hun reis ontmoetten zij de pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en onderwijs heruitvinden. Ze gaan op zoek naar oplossingen voor ecologische, economische en sociale crisissen.. Door positieve en concrete initiatieven samen te brengen, ontdekken ze hoe de wereld van morgen er zou kunnen uit zien.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Demain”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.