# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

David is een accountant. Elke vrijdag verlaat hij de stad, en doet hij alsof hij voor zijn ouders gaat zorgen. In werkelijkheid zijn zij dood. De weekenden werkt hij aan een klein huisje, waar hij wil gaan wonen met Lise, een vrouw die hij al kent, en waarvan hij al houdt, sinds zijn kindertijd. Maar Lise is net met iemand anders getrouwd en heeft een kind. David is zo verliefd op haar dat hij niet inziet hoe dat een probleem zou kunnen zijn.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Dites-lui que je l’aime”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.