# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Edouard is pianist en is getrouwd met Caroline. Deze avond zijn ze uitgenodigt bij Claude. Claude is de snobistische oom van Caroline. Zijn zoon Alain is verliefd op Caroline. Ze kijken minachtend neer op Edouard omdat deze geen geld heeft. Op het feestje moet Edouard piano spelen in de hoop bekendheid te krijgen bij Claude’s belangrijke vrienden. Vlak voor ze naar huis vertrekken krijgen Edouard en Caroline ruzie. Edouard vertrekt alleen…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Édouard et Caroline”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.