# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Vincent is een briljante maar in zichzelf gekeerde jongen die liever als bagagedrager op een luchthaven werkt dan een hoge functie aan te nemen die hij dankzij z’n studies zeker had kunnen bekomen. Samen met zijn collega Gerard hebben ze de gewoonte spullen uit de bagage van mensen te stelen voor ze op het vliegtuig worden gezet. Wanneer Gerard de bagage van een diplomaat doorzoekt komt hij brutaal om het leven door een explosie. De eigenaar van de valies, een Syrische diplomaat, verdwijnt na de explosie spoorloos… Vincent wordt door de franse en engelse inlichtingendiensten verplicht mee te werken aan het onderzoek en mee op zoek te gaan naar de mannen achter de explosieven.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Espion(s)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.