# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Gaston is de nieuwste werkenemer bij uitgeverij Dupuis en wordt wegens gebrek aan eender welke praktische kennis ingezet als manusje-van-alles. Helaas bakt hij er helemaal niks van en brengt hij de uitgeverij haast aan de rand van het faillissement. Toch mag de slungelige Gaston zijn baan houden, maar als hij zelfs een vriendschappelijke voetbalwedstrijd weet te verknoeien, komt zijn ontslag wel heel dichtbij. Naar de bekende strips van tekenaar Franquin.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Fais gaffe à la gaffe !”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.