# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Twee Fransen ontmoeten op hun reis door Zuid-Oost Azië Hans (gespeeld door Thom Hoffman), die hun gids en tolk wordt. Als ze teruggaan naar Parijs geven ze hem hun overgebleven hasj. Anderhalf jaar later krijgen ze bezoek van een advocaat van Amnesty International. Hans is opgepakt voor drugsbezit en is terdoodveroordeeld. Alleen wanneer zij bekennen hem de drugs te hebben gegeven maakt hij een kans. Dat betekent wel dat zij ook gevangen gezet zullen worden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Force majeure”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.