# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De geschiedenis van het Rode Khmer-regime wordt door regisseur Denis Do tot leven gewekt in Funan, geïnspireerd op het leven van zijn eigen moeder.

De film vertelt het verhaal over een jonge Cambodjaanse moeder, die ten tijde van de Rode Khmer revolutie vecht voor haar leven en dat van haar zoon. De kinderen worden door het meedogenloze regime van hun ouders gescheiden, terwijl vader, moeder en de rest van de familie samen in een kamp belanden. Ze proberen de gruwelen van het kamp te ontvluchten om zo de zoektocht naar hun kind te starten.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Funan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.