# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De ontrouwe makelaar Laurent en zijn vrouw Loli, die geen vermoeden van zijn ontrouw heeft, wonen samen met hun kinderen in het zuiden van Frankrijk. Op een dag valt Marijo, een lesbische vrouw, in panne met haar wagen in de buurt van het huis van Laurent en Loli. Loli komt achter het overspel van haar man en vraagt Marijo om bij hen te verblijven. De verwaarloosde echtgenote valt al snel voor de charmes van Marijo wat voor een gespannen sfeer zorgt tussen Laurent en zijn nieuwe huisgenote.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Gazon maudit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.