# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een broeierig warme zomer in Zuid-Frankrijk: terwijl ze haar bruidsjurk al aanheeft, vlucht de 16-jarige Nil Terzi zo snel als ze kan van haar gearrangeerde huwelijk op weg naar de man van wie ze echt houdt: Lucky Molina. Maar dit heeft verstrekkende gevolgen: Nil is van Turkse komaf, terwijl Lucky een Spaanse zigeuner is – een oorlog tussen de twee clans dreigt. Maar er is ook nog Geronimo, de jonge en energieke sociaal werkster, die alles uit de kast moet halen om een gewelddadig treffen te voorkomen. Een bijna onmogelijk taak.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Geronimo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.