# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De nichtjes Laura, Eve, Anouch en Yaël hebben één ding gemeen: ze liegen, maar steeds uit liefde! Wanneer de drie eersten enkele weken voor het huwelijk van Yaël ontdekken dat haar verloofde haar soms bedriegt, zijn ze het eens: ‘We moeten het haar niet vertellen’. Geen geheimzinnig gedoe of grove leugens? Echt? Iedereen liegt. Een beetje of veel. En wie het tegenovergestelde beweert … liegt. Laura (37), Eve (36), Anouch (36) en Yaël (29) zijn echte vriendinnen die elkaar alles vertellen. Tussen hen bestaan er geen geheimen … of zo lijkt het toch.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Grand Froid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.