# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De Franse regisseur Michel Blanc (als zichzelf) vraagt zich bezorgd af hoe het kan dat z’n leven plots op z’n kop staat. In plaats van naar zijn handtekening te vragen, negeren zij vroegere fans hem nu volledig. Mensen vervloeken hem en hij wordt zelfs gearresteerd. Zijn leven als broemdheid verandert in een nachtmerrie. Wanneer Carole Bouquet op een rampzalige manier probeert uit te leggen hoe dit zover heeft kunnen komen, wordt alles alleen maar erger.

Hij lijkt gevangen in een wervelwind. Eerst bespottelijk, daarna duivels… En hij raakt er in verslikt.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Grosse fatigue”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.