# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De Amerikaanse striptekenaar Joey Wellman bezoekt Parijs om er een tentoonstelling bij te wonen, waar onder meer zijn werk tentoon wordt gesteld. Hij wil er zijn dochter Elsie terugzien, die al twee jaar in Frankrijk studeert op de vlucht voor de Amerikaanse populaire cultuur. Zij beschouwt haar vader als een exponent ervan. Elsie zelf dweept met Franse literatuur en tracht in contact te komen met professor Chistian Gauthier, een expert in het oeuvre van Gustave Flaubert en een liefhebber van stripverhalen. De ontmoeting tussen vader en dochter verloopt stroef, maar Elsie wil haar vader te allen prijze vergezellen tijdens een weekeindje in het buitenhuis van Isabelle, de moeder van professor Gauthier. Tijdens een gemaskerd bal denken alle deelnemers na over hun verleden en hun relaties.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “I want to go home”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.