# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het Franse echtpaar Lucas en Clementine leiden een rustig leventje in hun vakantiehuis in Roemenië. Totdat Clementine op een nacht wakker schrikt. Ze hoort gestommel en zet Lucas er toe aan om een kijkje te nemen. Hoewel hij in eerste instantie niets ziet, is er wel degelijk iemand aanwezig. De engerd blijft echter uit hun zicht. Maar dat maakt hem niet minder gevaarlijk. Dan ziet Lucas dat hun auto wordt gestolen. Op dat moment wordt gaan de lichten uit, wordt de telefoonlijn doorgeknipt en begint voor het echtpaar een grote nachtmerrie.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Ils”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.