# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Fabrice is kaderlid in een bedrijf. Maar Fabrice is op de eerste plaats een grote fan van Johnny Halliday, misschien wel de grootste fan. Op een dag wordt Fabrice wakker in een parallelle wereld waar Johnny nooit heeft bestaan. Fabrice is het noorden kwijt en gaat hij op zoek naar Jean-Philippe Smet. Hij wil weten wat er van Jean-Philippe geworden is. Hij vindt hem terug als uitbater van een bowling, een vent als een ander die nooit de roem heeft gekend. Fabrice heeft slechts één doel : Jean-Philippe ervan overtuigen dat Johnny in hem schuilt ! Maar is Jean-Philippe wel in staat om in een paar maanden tijd te worden waar Johnny jaren over heeft gedaan ? Samen moeten ze 40 jaar « Johnny » inhalen ! Uit deze quasi onmogelijke opdracht ontstaat een hechte band tussen beide mannen, die hun leven radicaal zal veranderen. Het is nooit te laat het lot te tarten !

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Jean-Philippe”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.