# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het leven van Gerard wordt op zijn kop gezet door het nieuws dat de vrouw (een glansrol van Johanna ter Steege), met wie hij vroeger een intense en rebelse liefdesverhouding had, is overleden. Hij begint zijn levenskeuzes en zijn huidige relatie, getrouwd, met kinderen, te overdenken. Gerard wordt verscheurd tussen nostalgie naar de vrijheid van vroeger en de verantwoordelijkheid voor zijn gezin, en tussen de vrouw die nu van hem houdt en de vrouw waar hij intens veel van gehouden heeft. Hij zoekt zijn toevlucht in een heroïneverslaving.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “J’entends plus la guitare”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.