# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De film speelt zich af in 1940. Bij de inval van de Duitsers in Parijs verliest de 5-jarige Paulette haar ouders. Zij ontmoet de boerenzoon Michel, die haar meeneemt naar de boerderij van zijn ouders. Beiden trachten de sterfgevallen om zich heen te verwerken. Ze doen dat door een kerkhof voor dieren aan te leggen.

1 recensie voor Jeux interdits

  1. Fré Metselaar

    Vind het nog steeds een ontzettend leuke film. Goed gespeeld. Geeft bovendien een ander inzicht in hoe kinderen gebeurtenissen verwerken dan zoals men zich dat tegenwoordig voorstelt. En de muziek kennen we natuurlijk allemaal: de romance anonyme gespeeld door Narciso Yepes

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven