# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De 11-jarige Marco werd uit veiligheidsoverwegingen in een jeugdinstelling geplaatst. Hij vlucht er weg op zoek naar het zigeunerskamp waar hij geboren is. Daar lijkt niets veranderd te zijn sinds zijn vertrek: het duiken van boten op de scheepswerf van Estaque, het nachtelijk kaartspelen, de hanengevechten… Met zijn neef, de dwerg Tony, droomt Marco van rijk worden met hanengevechten. Ondertussen haalt hij met zijn boezemvriend Coyote kattenkwaad uit. Wanneer ze Rachitique, een Arabische jongen uit een naburige wijk, ontmoeten, glijdt het onverantwoordelijke trio vrij snel in de kleine criminaliteit. Het geluk lacht Marco niet toe ook al omklemt hij nog zo hard de hand van Fatma die hij om zijn nek draagt. Marco wil maar één ding: zijn plaats vinden in een wereld die hem links laat liggen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Khamsa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.