# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In La Bonne Soupe verteld Marie-Paule haar levensverhaal aan een croupier in een casino. In flashbacks zien we haar romantische leven. Hoewel ze meerdere mannen in haar leven heeft gehad, was er maar één waar ze het meest van hield. Hij was een barkeeper, die werd doodgeschoten tijdens een overval. Later trouwde Marie-Paule en kreeg ze een dochter. Ze vervreemdt zich van haar dochter nadat ze een affaire kreeg met diens verloofde.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La bonne soupe”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.