# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Kerstmis. Onontkoombare feest, met zijn leuke en vervelende kanten, betekent het uur van de waarheid voor drie zussen, Loubna de zangeres (Sabine Azema), Sonia de burgerlijke (Emanuelle Béart) en Milla de rebel (Charlotte Gainsbourg). Ook voor hun ouders, Stanislas, zigeuner en violonist met pensioen (Claude Rich) en Yvette, recent weduwe van haar tweede man (Françoise Fabian). Een familieverhaal? Ja, met zijn gemengde stoet van opgekropte wrok en onvermijdelijke tederheid waar ook een mysterieuse jonge buurman en de man van Loubna’s leven, getrouwd en huisvader in tussenkomen. Een winterverhaal waar de straten koud zijn maar de harten warm, waar geheimen onthuld raken, crisissen tot ontknoping komen en waar zelf de gevulde kalkoenen hun zegje kunnen doen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La Bûche”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.