# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Antropologiestudente Claire is hypernerveus. Met de examens voor de boeg heeft ze, zoals al zo vaak in haar leven, last van verschrikkelijke hoofdpijn. Ze moet opgenomen worden op de neurologische afdeling van een ziekenhuis waar ze haar kamer moet delen met jonge en verlamde Odette en de bejaarde Eléonore. De steeds vrolijke en praatzieke Odette vertelt tot vervelens toe over haar liefjes. Eléonore wordt pas ’s nachts actief, wanneer ze door de gangen wandelt. Claire is wel bang voor deze kleine vrouw, maar ze is gefascineerd door haar magische krachten.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La Chambre des Magiciennes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.