# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

LA MAISON vertelt het verhaal van Malo, een vader van drie kinderen die midden in een scheiding verwikkeld is. Per toeval ontdekken hij en z’n vriend RĂ©mi na een feestje een huis dat te koop staat op het Franse platteland. In het leegstaande huis vindt Malo een brief van een klein meisje aan haar vader. La Maison vertelt tevens het verhaal over de twee jonge zusjes die noodgedwongen het huis moeten verkopen en daarmee de herinneringen aan hun kindertijd in hun huis verloren zien gaan.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La maison”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.